Etsi
  • Laura Karlin

Bo-Kaap

Viime kesänä eläessäni ensimmäistä kesääni ammattikuvaajana ja viettäessäni lähes jokaisen viikonlopun kamera kaulassa eri ihmisten häissä, lupasin itselleni, että marraskuussa pidän muuten loman! Ja koska yrittäjänä työskennellessä loman pito vaatii yleensä kotoa poistumista, niin päätin myös lähteä jonnekin kauas.


Olin jo jonkin aikaa seuraillut Portfolio Bootcamp -nimisen hollantilaisfirman häävalokuvausworkshoppeja ja huomannut, että heille oli vielä muutama paikka vapaana Etelä-Afrikassa pidettävässä työpajassa. Lupasin itselleni, että jos saan starttirahalleni jatkoa, niin käytän sen workshoppiin ja aloitan lomani pitkäaikaisesta unelmakohteestani, eli Kapkaupungista. No näin sitten kävi ja siitä varmasti osa saikin esimakua instastoreissani.


Alla olevat kuvat on otettu värikkäästä Bo-Kaapin kaupunginsosasta. Kyseessä oli työpajan ensimmäinen kuvaus ja olin ihan jäässä. Ensi kerran elämässäni otin kuvia 10 muun ammattikuvaajan läsnäollessa. Tilanne oli ihan uusi. Pelkäsin, etten siinä kiireessä ja stressissä saa otettua yhtään omannäköisiä kuvia, mutta ihmeen kaupalla sain. Toki kuvasin samalla myös paljon muutakin, niin kuin torakoita ja koiria.


Tämän kuvauksen jälkeen teimme vielä kolme muutakin kuvausta, niistä näette kuvia myöhemmin. Etelä-Afrikasta matkani jatkui Sambiaan, Tansaniaan ja Ugandaan ja voitte arvata, että otin kuvia niissäkin maissa. Ja myös töitäkin tein, vaikka lomalla olin...


#weddingphotography #destinationwedding #southafrica #capetown #portfoliobootcamp

Portfolio Bootcamp Workshop (www.portfoliobootcamp.nl) by: Madame Poppy www.madamepoppy.nl

BEST DAY EVER Events www.bestdayeverevents.nl MUAH: Bruid&beauty Nederland http://bruidenbeautynederland.nl/

Styling: BEST DAY EVER Events www.bestdayeverevents.nl

Bloom your life https://www.instagram.com/bloomyourlife

Lief vir jou https://www.instagram.com/liefvirjou_weddings

Accessoires: Thespiceoflife.nl

Flowers: Bloom your life https://www.instagram.com/bloomyourlife

Models: Peter and Anouk https://www.anoukfotografeert.nl/


48 katselukertaa

info@lkarlin.com

+358-44-9755295

 

© 2020 L. Karlin Creative

  • Facebook
  • Instagram