Etsi
  • Laura Karlin

Hyvien häiden resepti


Kahden viikon päästä pääsen jälleen tositoimiin! Nimittäin kuvaamaan kevään ensimmäiset häät. Ajattelin sen kunniaksi kirjoittaa hieman siitä, millaiset ovat minun mielestäni hyvät häät.


Ensinnäkin, olen itse nainen, joka ei ole koskaan ollut kiinnostunut prinsessaleikeistä, eikä näin ollen häidenkään suunnittelu ole liiemmin itseäni innostanut - paitsi ehkä nyt ihan viime vuosina, kun olen päässyt näkemään niin monia omalla tavallaan ihania häitä.


Olen yrittänyt tarkkailla sitä, mikä tekee hyvät häät. Yhdessä vaiheessa olin aika vakuuttunut, että se on intiimi tunnelma. Kun häävieraita on vain kymmeniä ja kaikki tuntevat enemmän ja vähemmän toisensa, eikä kukaan jää nurkkapöytään yksin istumaan tai näytä poissaolevalta. Olin varma, että se tekee hyvät häät. Kunnes olin häissä, joissa oli reilusti yli 100 vierasta ja käsinkosketeltava tunnelma.


Sitten ajattelin, että hääpaikka, jossa on kaunis pihamaa ja tilaa liikkua, tekee häät. Ihmiset voivat olla rennosti, eikä tarvitse pelkästään pönöttää pöydän ääressä. Mutta sitten menin häihin, jotka olivat varsin ahtaassa ravintolassa, jossa tunnelma oli kuitenkin katossa!


Välillä olen miettinyt, että taitavat puheet tekevät häät, vain huomatakseni, että häissä, joissa oli tuskin ollenkaan puheita, herkistyinkin toden teolla. Joskus olen ajatellut, että tunnelman luoja on ehkä kirkkovihkiminen tai hyvä bändi tai herkullinen ruoka tai...


Hyviin häihin ei ole yhtä reseptiä. Olen ollut todella monissa hyvissä häissä ja niitä yhdistää lähinnä vain se, että ne ovat kaikki olleet hyvin erilaisia. Toinen yhdistävä tekijä on kivat ihmiset. Jos joku, niin ihmiset tekevät häät. Aivan toissijaista on koristeiden teemavärit tai sulhasen viehe, jos ihmisillä ei ole hauskaa.


Parhaat häät, joissa olen ollut, ovat olleet sellaisia, että kuvausajan loputtua olen löytänyt itseni vielä juttelemassa vieraiden tai hääparin kanssa, enkä olisi malttanut lähteä kotiin, vaikka työ on jo tehty. Sellaisten häiden kuvistakin yleensä näkee, että tunnelma on ollut kohdillaan.


Koska en voi enkä halua laittaa asiakkaiteni häitä paremmuusjärjestykseen, niin tässä olkoon Kapkaupungissa pidetystä häävalokuvausworkshopista ottamiani kuvia. Tästä parista kuitenkin välittyi sellainen aitous, ilo ja rakkaus, etten epäile, etteikö heidän häänsä olisi voineet olla hyvät.


#wedding #weddinginspiration #weddingphotography #love #destinationwedding

#hääkuvaus #hääkuvaaja #lkarlincreative


Portfolio Bootcamp Workshop (www.portfoliobootcamp.nl)

by: Madame Poppy www.madamepoppy.nl

BEST DAY EVER Events www.bestdayeverevents.nl

MUAH: Bruid&beauty Nederland http://bruidenbeautynederland.nl/

Styling: BEST DAY EVER Events www.bestdayeverevents.nl

Bloom your life https://www.instagram.com/bloomyourlife

Lief vir jou https://www.instagram.com/liefvirjou_weddings

Flowers: Bloom your life https://www.instagram.com/bloomyourlife

Cake: Anastasia's cakes https://www.instagram.com/anastasiascakes

Accessoires: Thespiceoflife.nl

Hair piece: Lovely Elysian https://www.instagram.com/lovely.elysian

Dress: LaDonna https://www.trouwenmetdonna.nl/

Suit: Rietbergh https://www.rietbergh.com/

Models: Andrea & Tiago

Venue: Victorskloof Lodge https://www.instagram.com/victorsklooflodge

99 katselukertaa

info@lkarlin.com

+358-44-9755295

 

© 2020 L. Karlin Creative

  • Facebook
  • Instagram