info@lkarlin.com

+358-44-9755295

 

© 2020 L. Karlin Creative

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black

Dokumentaarinen Hääkuvaus

Intohimoni on hetkien metsästäminen. Rakastan kertoa tarinoita ja taltioida ihmisten tunteita ja spontaaneja reaktioita. Niinpä rakastan myös häiden kuvaamista. Kuvaan häitä suurella tunteella ja kylmänviileällä ammattitaidolla. Kirkossa hiippailen kiinnittämättä juhlakansan huomiota ja vaikka vastaan tulisi yllättäviä tilanteita, hoidan ne rauhallisesti ja joustavasti.

 

Tyylini on luonnollinen ja dokumentaarinen ja sitä leimaa mielenkiintoinen sommittelu ja värien käyttö. Jotta kuvauksesta tulisi mahdollisimman rento, haluan tavata kuvattavani ennen häitä ja kuunnella heidän toiveitaan.

Kaikenlaiset parit kansallisuudesta, elämänkatsomuksesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta ovat tervetulleita kamerani eteen. Kuvaan häitä ympäri Suomen sekä ulkomailla.

Vuosi 2020 on neljäs vuoteni ammattimaisena hääkuvaajana ja hääkuvauksia on takana useita kymmeniä. Vuoden Hääkuvaaja -kilpailussa ylsin 15 finalistin joukkoon vuosina 2018 ja 2019. Vuosi 2020 on minulla lauantaiden osalta loppuunmyyty lokakuun loppuun asti. Varauskalenteri vuosille 2021 ja 2022 on auki.

 

Hinnastoni löydätte täältä. Jos inspiroiduitte, otattehan yhteyttä (info@lkarlin.com) ja kerrotte toiveistanne! Kerron teille mielelläni lisää kuvauspaketeistani ja laitan nähtäväksi kokonaisia häägallerioita.