info@lkarlin.com

+358-44-9755295

 

© 2019 L. Karlin Creative

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black

Dokumentaarinen Hääkuvaus

Intohimoni on hetkien metsästäminen. Rakastan kertoa tarinoita ja taltioida ihmisten tunteita ja spontaaneja reaktioita. Niinpä rakastan myös häiden kuvaamista. Kuvaan häitä suurella tunteella ja kylmänviileällä ammattitaidolla. Kirkossa hiippailen kiinnittämättä juhlakansan huomiota ja juhlissa nappaan talteen herkullisimmat hetket. Vaikka vastaan tulisi yllättäviä tilanteita, hoidan ne rauhallisesti ja joustavasti.

 

Tyylini on luonnollinen ja dokumentaarinen ja sitä leimaa myös mielenkiintoinen sommittelu ja värien käyttö. Jotta kuvauksesta tulisi mahdollisimman rento, haluan tavata kuvattavani ennen häitä ja kuunnella heidän toiveitaan ja suunnitella yhdessä kuvauksia. Hääkuvauspaketteihini kuuluu myös muutama harjoituskuva suunnittelupalaverin yhteydessä.

Kaikenlaiset parit kansallisuudesta, elämänkatsomuksesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta ovat tervetulleita kamerani eteen. Minulla on kokemusta niin luterilaisten kuin ortodoksisten häiden kuvaamisesta sekä siviilivihkimisten ikuistamisesta. Olen kuvannut pääkaupunkiseudun lisäksi myös mm. Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Hämeessä. Vuonna 2018 osallistuin hääkuvausworkshoppiin Etelä-Afrikassa ja ulkomailla kuvaaminen kiinnostaa minua. Puhun itse sujuvasti myös englantia ja ruotsia.

Vuosi 2019 on kolmas vuoteni ammattimaisena hääkuvaajana ja hääkuvauksia on takana useita kymmeniä. Vuoden Hääkuvaaja 2018 -kilpailussa pääsin 15 finalistin joukkoon. Vuoden 2020 kesä on muutamaa lauantaita lukuunottamatta täyteen buukattu, mutta muille viikonpäiville ja vuodenajoille on vielä vapaita aikoja. Varauskalenteri vuodelle 2021 on nyt myös auki.

 

Minulta löytyy monenlaisia kuvauspaketteja ja kuvauksen sisältö on helppo räätälöidä toiveittenne mukaiseksi. Laitan mielelläni teille myös nähtäville kokopäivän häägallerioita, jotta voitte tutustua dokumentaariseen tyyliini ja saatte kuvan siitä, mitä kaikkea hääkuvaus pitää sisällään.

 

Hinnastoni löydätte täältä. Jos inspiroiduitte, otattehan yhteyttä (info@lkarlin.com) ja kerrotte toiveistanne, niin teen tarkemman tarjouksen.