Dokumentaarinen Hääkuvaus

Intohimoni on hetkien metsästäminen. Rakastan kertoa tarinoita ja taltioida ihmisten tunteita ja spontaaneja reaktioita. Niinpä rakastan myös häiden kuvaamista. Kuvaan häitä suurella tunteella ja kylmänviileällä ammattitaidolla. Kirkossa hiippailen kiinnittämättä juhlakansan huomiota ja vaikka vastaan tulisi yllättäviä tilanteita, hoidan ne rauhallisesti ja joustavasti.

 

Tyylini on luonnollinen ja dokumentaarinen ja sitä leimaa mielenkiintoinen sommittelu ja värien käyttö. Jotta kuvauksesta tulisi mahdollisimman rento, haluan tavata kuvattavani ennen häitä ja kuunnella heidän toiveitaan.

Kaikenlaiset parit kansallisuudesta, elämänkatsomuksesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta ovat tervetulleita kamerani eteen. Kuvaan häitä ympäri Suomen sekä mielelläni myös ulkomailla.

Vuosi 2020 on neljäs vuoteni ammattimaisena hääkuvaajana ja kuvauksia on takana useita kymmeniä. Vuosina 2018 ja 2019 ylsin Vuoden Hääkuvaaja -kilpailun finaaliin. Vuodelle 2020 on vapautunut koronaperuutusten takia muutamia kesälauantaita. Varauskalenteri vuosille 2021 ja 2022 on auki.

 

Hinnastoni löydätte täältä. Jos inspiroiduitte, otattehan yhteyttä (info@lkarlin.com) ja kerrotte toiveistanne! Kerron teille mielelläni lisää kuvauspaketeistani ja laitan nähtäväksi kokonaisia häägallerioita.

info@lkarlin.com

+358-44-9755295

 

© 2020 L. Karlin Creative

  • Facebook
  • Instagram