top of page

Ihminen kuvien takana

 

Täällä teitä tervehtii 37-vuotias helsinkiläisnainen. Valokuvausalan yrittäjänä olen toiminut seitsemän vuotta. Erikoisalaani ovat hääkuvaus, sekä erilaiset tapahtuma- ja potrettikuvaukset.

 

Valokuvausta olen opiskellut opisto- ja yliopistotasolla sekä yksittäisissä workshopeissa Suomessa ja ulkomailla. Varsinainen koulutustausta minulla on journalismin puolelta ja sieltä tulee myös taitoni asioiden dokumentoimiseen ja tarinoiden kertomiseen.

Olen elämäni aikana ehtinyt niin opiskella kansainvälistä politiikkaa Ruotsissa, työskennellä viisumivirkailijana Nigeriassa kuin käydä toimittajavaihdossa Sambiassa, jossa kuvasin muuten ensimmäiset hääni vuonna 2013.

 

Uteliaisuus ja seikkailunhalu eivät ole kadonneet senkään jälkeen. Kuvaamisessa hauskaa onkin juuri erilaisten ihmisten kohtaaminen ja uusiin paikkoihin tutustuminen.

Kuvaajana minulle on tärkeää kohdata sinut kiireettä ja juuri sellaisina kuin olet. Tahdon, että kamerani eteen ovat tervetulleita kaikki iästä, ulkonäöstä, kansallisuudesta, uskonnosta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai ihonväristä riippumatta. Pyrin luomaan kuvauksiin rennon ja hyväksyvän ilmapiirin, jossa sinun on lupa olla oma itsesi.

Kerron mielelläni lisää itsestäni ja toimintatavoistani ja tietysti kuulen mieluusti myös tarkemmin sinusta ja kuvaustoiveistasi!

Laura Karlin valokuvaaja

Valokuvaaja ja yrittäjä

Laura Karlin

bottom of page