info@lkarlin.com

+358-44-9755295

 

© 2020 L. Karlin Creative

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black
Mutta kuka minä olen?
 
Nainen tämän sivun takana olen minä, Laura Karlin, helsinkiläinen valokuvaaja, toimittaja ja media-alan moniosaaja. Aamupalaksi syön kaurapuuroa ja jos voisin, eläisin mielelläni pelkällä kakulla ja karkeilla. Kadulla kulkiessani tykkään tarkkailla ihmisiä ja sekoan koirista!
 
Ensimmäisen järjestelmäkamerani sain joululahjaksi vuonna 2010. Opiskelin silloin Tampereen yliopistossa toimittajaksi, mutta kameran saatuani aloin ottaa enemmän ja enemmän kuvia ja änkeämään itseni erilaisiin tapahtumiin kuvaajaksi.
 
Vuonna 2013 lähdin toimittajavaihtoon Sambiaan. Järjestelmäkamerani herätti kiinnostusta, ja koska maassa ei ollut kovinkaan montaa valokuvaajaa, minua pyydettiin kuvaamaan erilaisia tapahtumia häistä valtion virallisiin tilaisuuksiin.
Sambian vuoden jälkeen syvensin valokuvausosaamistani TSL:n valokuvauslinjalla. Lukuvuoden päätteeksi osallistuin ensimmäiseen valokuvanäyttelyyni, jonka jälkeen näyttelyitä on kertynyt yhteensä neljä, viimeisimpänä Karjalan evakoista kertova Evakkotarinoita-näyttely.
 
Valokuvausalan yrittäjäksi ryhdyin alkuvuodesta 2017. Kuvaamisen lisäksi kirjoitan yhä myös lehtijuttuja ja tarjoan muita viestintäalan palveluita.
Parasta niin kuvaamisessa kuin kirjoittamisessakin on hetkien ja tunteiden taltiointi. Valokuvaaminen on minulle paitsi visuaalista tulittamista, niin myös asiakaspalvelua. Kuvissani on väriä ja fiilistä, mutta kuvaajana olen rauhallinen tarkkailija, joka kuuntelee ja kunnioittaa kuvattavaansa ja tahtoo tehdä hänet onnelliseksi.

 Email: info@lkarlin.com                           

Phone: +358-44-9755295                                  

Y-tunnus: 2807273-5

 

Facebookhttps://www.facebook.com/LKarlinCreative/              Instagramhttps://www.instagram.com/l_karlin/